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To Øl Nul

João Leonardo Pires Carvalho Faria
Updated 22 de Março de 2020
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Informações

Cervejaria
Álcool (%)
6.9% ABV
IBU
0
Ativa
Our R&D department has over the last 3 years sampled yeast and bacteria from all sorts of medias. From sampling pears from the farms where Tore grew up, we discovered an extremely interesting Brett strain which creates massive amount of pear/cider aromas. In this beer we have fermented a mix of this Brett and a lactic acid bacteria and then secondary-fermented it using an extremely high-attenuative Saccharomyces. The result is an almost Riesling-like base with slight acidic touch which has then been massively dry hopped with Mosaic and Citra Hops, but has not had ANY hops added during boil, so Zero IBU and interesting as hell.

Avaliações dos usuários

1 review
Avaliação Geral
 
3.3
Aroma
 
7/10(1)
Aparência
 
3/5(1)
Sabor
 
13/20(1)
Sensação
 
3/5(1)
Conjunto
 
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Avaliação Geral
 
3.3
Aroma
 
7/10
Aparência
 
3/5
Sabor
 
13/20
Sensação
 
3/5
Conjunto
 
7/10
Ácida,azeda e realmente amargor nulo, mas com características de uma Catharina,Gose ou Fruit Beer,nada de IPA.
Dinamarquesa gostosa!

Detalhes

Degustada em
22/Março/2020
Envasamento
Volume em ml
330 ml
Onde comprou
Clube do Malte
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