The basic ingredient of our Jacobins Gueuze is wort made of wheat and malted barley.
After it has cooled down in the cooling vessel, the wort spontaneously ferments in big oak barrels.
During this fermentation process the flavour evolves considerably. 18 to 24 months later we finally obtain the lambic beer.
This matured lambic beer is then blended with young beer to obtain our Jacobins Gueuze. With its light amber colour and rounded sour-sweet flavour it definitely appeals to real Gueuze lovers.
Serve in a typical gueuze glass
Jacobins Gueuze
Rafael Scaravelli
Updated
15 de Janeiro de 2018
Informações
Cervejaria
Estilo
Álcool (%)
5.5% ABV
IBU
0
Cor SRM
15,00
Ingredientes
Malte de Cevada e Trigo nao maltado
Ativa
Sazonal
Temperatura
Copo ideal
Avaliações dos usuários
1 review
Avaliação Geral
4.1
Aroma
6/10(1)
Aparência
4/5(1)
Sabor
18/20(1)
Sensação
4/5(1)
Conjunto
9/10(1)
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Avaliação Geral
4.1
Aroma
6/10
Aparência
4/5
Sabor
18/20
Sensação
4/5
Conjunto
9/10
Cerveja Belga de fermentação espontânea, fermentada em barris de carvalho.
Sabor agradavelmente ácido e doce, muito refrescante. Não utiliza lúpulo, logo não tem amargor. Carbonatação alta.
Colocação ambar, alaranjada.
Sabor agradavelmente ácido e doce, muito refrescante. Não utiliza lúpulo, logo não tem amargor. Carbonatação alta.
Colocação ambar, alaranjada.