Chocolate Ale

Ricardo Sangion
Updated 20 de Novembro de 2016
 
3.7 (1)
1052 0 2
Chocolate Ale

Informações

Álcool (%)
Percentual de alcool da cerveja no padrao ABV. Use apenas numeros com as casas decimais e para separar os decimais, use o ponto e nao a virgula
IBU
IBU (International Bitterness Unit) é a unidade de amargor da cerveja. Quanto mais alto o número, mais amarga é a cerveja.
Cor SRM
21,00
Ativa
Sazonal
Temperatura
One of the brightest stars in a city filled with culinary treasures, Christopher Elbow has been handcrafting masterpieces in chocolate for more than ten years. In that time the reputation of his artistic delicacies has spread around the globe. Elbow’s sweets are distinguished by their use of unusual and sometimes surprising flavors and ingredients; in that adventurous spirit we joined forces to bring you a very special Chocolate Ale.

In developing this beer, Elbow and Boulevard brewmaster Steven Pauwels sought to harmonize the interplay of chocolate and malt, with each supporting and enhancing, but not overwhelming, the other. Just the right chocolate was essential. Elbow recommended a rare variety from the Dominican Republic, prized for its robust flavor and aroma, and a personal favorite. More than a mere flavoring, the chocolate — in the form of nibs, or crushed, roasted beans – was incorporated into the brewing process itself.

Original Gravity (Plato) 20
Terminal Gravity (Plato) 4

Avaliações dos usuários

1 review
Avaliação Geral
 
3.7
Aroma
 
7/10(1)
Aparência
 
3/5(1)
Sabor
 
17/20(1)
Sensação
 
3/5(1)
Conjunto
 
7/10(1)
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Avaliação Geral
 
3.7
Aroma
 
7/10
Aparência
 
3/5
Sabor
 
17/20
Sensação
 
3/5
Conjunto
 
7/10
Aroma e sabor com toque esmaltado. Chocolate não aparece pra fazer jus ao rótulo. Apagada. Podia ser mais doce, amarga, alcoólica, qualquer uma dl.

Detalhes

Degustada em
25/Julho/2016
Envasamento
Chocolate Ale.jpg
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