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Gordon Biersch FestBier

Ricardo Sangion
Updated 11 de Junho de 2013
Gordon Biersch FestBier

Informações

Álcool (%)
5.6% ABV
IBU
24
Ingredientes
Yeast Strain: Weihenstephan 34/70. Hops: Hallertau and Tettnang aroma
Ativa
Temperatura
Copo ideal
Gordon Biersch FestBier celebrates fall and the flavor profiles of beers served at the modern day Oktoberfest. Originally, the Oktoberfest was held in the middle of October. The brewers were motivated to increase beer sales and moved the date to the last week of September through the first week of October. At the same time, they created the modern day Oktoberfest beer with a lighter body than Märzen but a more robust, hoppy flavor, resulting in FestBier. The maltiness is created via a combination of dark-roasted Munich malt and pilsner malt, and the hoppy aroma is achieved via the imported Hallertau and Tettnang aroma hops. FestBier is available seasonally from August through October.

Avaliações dos usuários

1 review
Avaliação Geral
 
3.4
Aroma
 
7/10(1)
Aparência
 
3/5(1)
Sabor
 
13/20(1)
Sensação
 
4/5(1)
Conjunto
 
7/10(1)
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Avaliação Geral
 
3.4
Aroma
 
7/10
Aparência
 
3/5
Sabor
 
13/20
Sensação
 
4/5
Conjunto
 
7/10
Essa aqui deveria ser a versão moderna da Marzen, a atualmente usada na Oktoberfest.
Aparência levemente turva, com cor acobreada, como de guaraná. Essa irmã da marzen melhorou, mas vou dizer que foi pouco.

Mais amarga (depois fui ver na descrição que era o esperado) e também mais aromática de malte, o que realmente não era de se esperar. Entre essa e a Marzen dita original deles, prefiro essa.

Detalhes

Degustada em
03/Outubro/2010
Envasamento
Volume em ml
300 ml
Onde comprou
Gordon Biersch Palo Alto
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