A triple hopped pale ale bursting with American hops and tonnes of pine, citrus and grapefruit.
Three different hops are added to the kettle at five different stages during the boil, it is then hopped in the fermentation vessel and finally the beer is dry hopped in the conditioning tank before the beer is bottled. This makes for the highest hopped beer in the Stewart Brewing repertoire and of course some very hoppy beer!
Stewart Radical Road
Denis Conrado
Updated
22 de Janeiro de 2017
Informações
Cervejaria
Estilo
Álcool (%)
6.4% ABV
Ativa
Sazonal
Temperatura
Avaliações dos usuários
1 review
Avaliação Geral
3.7
Aroma
8/10(1)
Aparência
2/5(1)
Sabor
17/20(1)
Sensação
2/5(1)
Conjunto
8/10(1)
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Avaliação Geral
3.7
Aroma
8/10
Aparência
2/5
Sabor
17/20
Sensação
2/5
Conjunto
8/10
Bem perfumada, floral e frutada - uvas verdes - e com um dulçor bem proeminente. Lembra muito os espumantes Moscatel e vinhos sobremesa.